A The Idoru házibulit rendez az Aurórában, ahol bárki eljátszhat velük egy dalt

Úgy tűnik, az idei lemeze megjelenése óta nagyon elemében van a The Idoru, ugyanis a múlt héten bejelentett, 2025-ös japán miniturné előtt a dallamos hardcore-banda még novemberben fellép több környező országban, majd 22-én Veszprémben is, mielőtt egy kimondottan különleges budapesti koncerttel zárják az évet. December 19-én az Aurórában a srácok olyat csinálnak, amilyet eddig még sosem, és hazai viszonylatban is aligha volt rá példa:

egy szűk körű házibulit, amibe sokkal jobban bevonják a közönségüket, mint egy átlagos koncertbe.

Erről a zenekar mindent fontos információt közzétett:

Először úgy terveztük, hogy nem tervezünk már az évben Budapesten játszani. Aztán csak meggyőztük magunkat, hogy mégis jó lenne valami-valami… Így pedig úgy döntöttünk, hogy szervezünk egy „kiccsaládi”- vagy nevezzük inkább házibulinak, ahol felkészülünk a karácsonyra és elbúcsúztatjuk az évet! Hosszú, nem feltétlen precíz műgonddal kitervelt programot tervezünk, talán még cigi- és pisiszünet is belefér a szettbe. Szerepelni fognak volt tagok is a repertoárban, elhangzanak majd rég nem játszott műalkotásaink, még talán 1 feldolgozást is megengedünk magunknak és nektek, ha eleget táncoltok…

Alakíthatod a programot, kérhetsz tőlünk számot! Aktívan is részt vállalhatsz, gitározhatsz, dobolhatsz vagy akár énekelhetsz is benne, de ezt jelezd nekünk előre, kérlek, és megpróbálunk eme kérésnek is eleget tenni! Ne aggódj, ha félrenyúlnál vagy ilyesmi, mert lehet, hogy megtesszük mi ezt helyetted is! Mivel színpad sem sok lesz, nincs miről leesni… Csak a barátaid között leszel, és ha jó az este, a másnapra már úgysem emlékszik senki!

100 db állójegyet adunk elővételben, a páholyokat lezárjuk! Aki lemarad, az kimarad!

Szóval érdemes gyorsan lecsapni a jegyekre, mert tényleg korlátozott számban kaphatók.

Fotó: Németh Larina