A Beerzebub felajánlja az egyik gitárját egy rászoruló pályakezdő zenésznek

Pénteken a Dürer Kertben egy No Martyr Collective seregszemle keretében mutatja be a Beerzebub a legújabb kislemezét, a két hete megjelent Önkéntes sorstalanságot, de emellé egy jótékonysági akcióval is igyekszik különlegessé tenni az estét a mosonmagyaróvári rap metal-banda. Elhatározták ugyanis, hogy

ingyenes ajándékképp felajánlják egy rászoruló pályakezdő zenész részére az egyik gitárjukat,

amit az előző anyaguk, A szavak ereje írása és demózása során használtak.

Minderről a zenekar az alábbiakat posztolta:

Szeretnénk a No Martyr Collective nevében felajánlani a pénteki koncerten ezt a gitárt valaki olyan, főként pályakezdő zenészpadawannak, akinek a szülei vagy az anyagi háttere nem feltétlenül engedi meg, hogy új hangszert vegyenek, de ez a gitár akár elindíthatná őt a zenei pályáján. Nem egy csúcskategóriás balta, de nekünk már sokat bizonyított A szavak ereje demózásánál!🔥 Újrahúroztuk, kicsit leporolgattuk és most keresnénk új gazdáját.

Ha tudtok ilyen illetőt, vagy esetleg pont te magad lennél az, akinek valóban szüksége lenne a 6 húrosra, akkor írj nekünk privátban!

A zenekarnál a Facebookon vagy az Instán is lehet jelentkezni üzenetben.

A pénteki düreres bulin a BZB mellett fellép még a Bipolaris, a Devoid, a Witchtrone és a Phrenesis is, további részletek az eseményben.

Koncertfotó: Szilágyi Frank