A Slipknot tagjai ringbe szálltak, hogy melyikük bírja jobban a csípőset

Valószínűleg már mindenki találkozott valamilyen formában a First We Feast csatornájával, esetleg fel is iratkozott a 14 millió(!) követővel büszkélkedő tartalomgyártókra, akik lényegében azzal lettek híresek, hogy a Hot Ones című online sorozatukban baromi csípős szószókat adnak baromi híres emberek szájába. A műsorban feltűnt már többek közt David Beckham, Araiana Grande, de még Donald kacsa (!!) is, illetve nem egy, a rock- és metalzenéhez közeli arc, mint Dave Grohl, Henry Rollins vagy épp a Tenacious D. Csak idő kérdése volt, hogy az adás szerkesztői napjaink egyik legnépszerűbb metalbandájára, a Slipknotra is lecsapjanak, és ha már a maszkos banda amúgy is a debütlemeze negyed évszázados jubileumát ünnepli, az idei év remek apropóként szolgált erre.

A Hot Ones Versus alrovatban általában két ember csap össze egymással, ez most se volt másképp, így a Slipknot két leginkább megkerülhetetlen karaktere, az énekes Corey Taylor és a Bohóc, vagyis Shawn Crahan feszült egymásnak. A szabály egyszerű volt: légy őszinte, mondj igazat, máskülönben szenvedj a csípős csirkeszárnyaktól. Természetesen ahogy az lenni szokott, elég unalmas lenne betartani a szabályokat, így a két marcona maszkos többször is csak random belecsócsált a „büntibe”, vagy átengedték a másiknak azt, feladták a kihívást, esetleg elmismásolták a feladványokat.

Már csak azért is érdemes megnézni a 15 perces videót, mert kiderül belőle többek közt, hogy Corey kikkel beefelt össze igazán az évek során (azt amúgy többször is hangoztatja az adás során, hogy ezt a múltat szeretné a háta mögött hagyni, mivel jelenleg is egy mentális gyógyulási folyamaton megy keresztül), Shawn hogyan pontozza másik maszkos előadók fejfedőjét, mik a tagok kedvenc musicaljei, illetve kik a titkos popsztár bálványaik. A végén pedig egy fizikai összecsapás(!!!) tesz pontot az ügy végére, de már így is túl sokat mondtam, irány a videó! Ja, és ne feledd: amennyiben remekül szórakoztál az alábbi tartalmon, hivatalosan is dadcore vagy.