A Lord Dying lemondta az EU-turnéját, a Black Tusk egyedül jön hozzánk

A napokban sorra jönnek a rossz hírek a minket is érintő koncertekről, turnékról: a minap a Cannibal Corpse gitárosa, Erik Rutan kényszerült elhagyni a death metal-banda európai körútját, mert odahaza az ‘Államokban romba dőlt a háza a Helene hurrikán miatt, most pedig a Lord Dying jelentette be, hogy nem fog tudni részt venni a Black Tuskkal közös EU-turnén.

A közösségi oldalaikra feltöltött szűkszavú nyilatkozatban a sludge-zenekar súlyos egészségügyi problémákra hivatkozik, ami otthon maradásért kiált. Az nem derült ki, hogy pontosan miről van szó és ki az elszenvedője, de reméljük, mielőbb helyrerázódnak a dolgok, és ők is azt ígérték, hogy jövőre minden bulit szeretnének bepótolni.

Öröm az ürömben, hogy a friss lemezes Black Tusk így is végigviszi a menetet. A most szombaton elstartoló karikába mi október 14-én csöppenünk majd bele, a második Fiesta de Corbata keretében az Instantban fellép még az eddigi legjobb albumát nemrég kiadó Boru, valamint a friss death metalos Vér is. Valószínűleg a szűkös határidő miatt nem lesz beugrós a ‘Dying helyett, de ha mégis, azt a szervezők bizonyára a tudtunkra adják az eseménynél.