A Paleface Swiss új dala nem kicsit megidézi a Slipknotot

2025 kapásból egy jó nagy robbanással indul majd, ugyanis január 3-án megjelenik a Paleface Swiss harmadik nagylemeze, a Cursed. A kezdeti slam/beatdownról idővel deathcore/metalcore-ra váltó svájci zenekar most ki is adta erről az első ízelítőt, ami a Hatred címre hallgat.

Miután kiadtuk [az előző lemezünket,] a Fear & Daggert, és mielőtt elkezdtük megírni ezt a lemezt, a közben eltelt két év úgy 80%-ban örömmel és boldogsággal telt, amiért nagyon hálás lehetek. De volt néhány nagyon sötét napunk is – na azokról szól ez a lemez.

– mondta el az énekes, Marc Zellweger, majd hozzátette az új dallal kapcsolatban:

Amikor gyerekként felnősz, boldog vagy, és azt hiszed, hogy minden király, de manapság minden alkalommal, amikor felcsapod a telefonodat, csak a negativitás ömlik az arcodba. Annyi rossz hírrel bombáznak minket minden nap, hogy szinte lehetetlennek tűnik bármi pozitívumot találni. Ebben a dalban levezetjük a frusztrációnkat az olyan dolgok miatt, amiken nem tudunk változtatni. Lehet, hogy nem olyan mély, mint az album többi száma, de mindenkinek szól, akinek elege van a világ állandó negativitásából.

Az új dal, ami amúgy roppant slipknotos lett – csak jóval több breakdownnal -, kapott egy szimpla, mégis dinamikus klipet is, amiben a srácok több easter egget is elrejtettek, amik majd akkor nyernek értelmet, ha az album többi videója is kiadásra került. Mutatjuk is az első madárkát, ami akár anno az Iowa felvezetése is lehetett volna: