Travis Barker bízik benne, hogy Tom DeLonge megtalálja az űrlényeit

blinkmars-696x391

A blink-182 dobosa, Travis Barker reflektált az elmúlt hetekben egyre jobban kidomborított szálra, amely szerint Tom DeLonge az UFO-k miatt lépett a bandából. A világ egyik legjobb dobosát a TMZ interjúzta meg.

„Tom egy nagyon jó barátom, jelenleg egy olyan utazást folytat, amely során UFO-kat és idegeneket akar találni. Az Istenre remélem, hogy talál valamit, de tényleg. A megszállottja.”

Mindez az interjú azok után történt, hogy Tom DeLonge hevesen tiltakozott facebookon az ellen, hogy ő az UFO-k miatt lépett volna ki a bandából. Kíváncsian várjuk, hogy Tom DeLonge beteljesíti-e az álmait. Kicsit azért mosolyogjuk ezt a szappanoperát, ami a blink-182 körül forog.

Mindenesetre az biztos, hogy az alternatív rádió listán a blink-182 behúzta az első helyet a Bored to Death-tel, július elsején pedig már a California is megjelenik, a zenekar első lemeze Matt Skibával. Az album mindenesetre már most is meghallgatható, mert mivel a héten kiküldték a lemezboltokba a példányokat egy blink-182 rajongó már fel is töltötte azt az internetre.