Titokzatos bulit jelentett be a Phoenix Music (FRISSÍTVE)

Dürer Kert kisterem. 200 jegy. 2900 forint. Augusztus 4. Pontosan ennyit tudni a Phoenix Music legújabb bejelentéséről, amely egy „Choose Your Heaven” nevű Facebook-esemény képében látta meg a napvilágot ma este. Semmi kedvcsináló videó, facebookos utalgatás, interjúban elejtett célozgatás, csak egy visszaigazolható koncert a nyári kánikula közepén. Lehet, hogy újjáalakul a Bridge to Solace? A Newborn? A Dawncore? Nem tudjuk, felhívtuk Jakab Zolit, de csak mosolygott, és annyit árult el a főzenekarról, hogy elképzelhető, hogy volt már magyarországi koncertjük, és hogy talán jobbak élőben, mint bárki a Szigeten. Megkérdeztük, hogy a zenekar metalcore-t játszik-e, de ekkor nagyon kinevetett minket, úgyhogy visszavonulót fújtunk, és úgy döntöttünk, hogy megkérdezünk Titeket: Ti mire tippeltek, ki ad meglepetésbulit augusztusban a Dürerben?

Friss: a Phoenix Music pár perccel ezelőtt nyilvánosságra hozta, hogy mégis kik lépnek majd fel ezen az emlékezetesnek ígérkező estén. A szemfülesebbek bizonyára észrevették a Light From A Dead Star borítóját a fenti képen (vagy a Samsara dalának címét az esemény nevében), és nemrég Brianék meg is osztották a plakátot, úgyhogy nem lett volna értelme tovább titkolni, hogy augusztus 4-én a minden szempontból kultikus Catharsis lép majd fel Budapesten (emellett a Fluff és Ieper fesztiválokon is headlinerek). Ha valakinek ismeretlenül csengene a név, azoknak ajánljuk cikkünket a legendás bandáról, illetve a banda életművének mihamarabbi felkeresését. Brianék mellett fellép még a Liberal Youth, a Priests On Heroin és a Wasted Struggle is.

Friss: a különleges helyzetre való tekintettel frissítjük hírünket, hiszen a Phoenix Music a következő közleményt adta ki a Catharsis koncert jegyeit illetően. „A Dürer Kertben már kaphatóak a jegyek, összesen 100 db, érdemes sietni! 50 db jegyet félretettünk vidéki jegyvásárlóknak, 50 db jegyet pedig külföldről érkező vendégeknek. Aki nem tudja megváltani jegyét a Dürer Kertben, legyen szíves írjon emailt a tickets-kukac-phoenixmusic-pont-hu címre, ott értesítünk mindenkit a fizetési és postázási lehetőségekről!”