Szia, Halál! – Bemutatta a Jinjer énekesnőjével közös dalát a Decapitated

Bemutatta legújabb dalát közelgő nagylemezéről a lengyel Decapitated. A tech death-mogulok nyolcadik albuma Cancer Culture címmel május 27-én érkezik a Nuclear Blastnél, erről hallgathatjuk most meg a Hello Death című tételt. A dalban egy különleges vendégelőadó is helyet kapott, ő nem más, mint a népszerű ukrán zenekar, a Jinjer énekesnője, Tatiana Shmaylyuk.

A banda elmondása alapján mindig szeretnek valami újjal kísérletezni és nem áll tőlük távol a határaik feszegetése, így látták teljesen működőképes dolognak, hogy tiszta, női vokállal támogassák meg a trekket. Ehhez pedig úgy érezték, hogy a Jinjer énekesnője, Tatiana a legmegfelelőbb delikvens, akinek zenekarát a lengyelek a színtér egyik legizgalmasabb produkciójaként tartják számon. A Hello Death egyfajta élet és halál közti küzdelmet mutat be, értelemszerűen a két eltérő hangszín és zenei aláfestés testesíti meg egyiket s másikat.

Míg a Decapitated körbejárja Európát a nyáron (mi sajnos ebből is kimaradunk), addig a Jinjer továbbra is a háború sújtotta Ukrajnában tevékenykedik, javarészt limitált kiadású pólóik bevételét juttatják el a rászorulóknak.