Subscribe: hírlevél!

„Kedves Subscribe iránt érdeklődők!

Izgalommal teli meglepetésszerű érzelmi bombaként tálaljuk felétek a hírt miszerint a mai naptól előrendelhető (2000 HUF + postaköltség áron) a SUBSCRIBE ‘BOOKMARKS’ című harmadik nagylemeze, ami saját meglátásunk szerint igencsak izgalmasra sikeredett, sőt mi már meg is rendeltük! A CD-hez természetesen egy DVD rész is jár, melyben a stúdiómunkálatokról készített felvételeket, nyári fesztivál bevágásokat, backstage jeleneteket és sok más apró szuvenírt találhattok! Ráadásul az első 100 megrendelő dedikált példányt és extra Subi ajándékokat is kap a lemezhez! Rendelni ide kattintva lehet. Néhány videó a vidám stúdiózós időszakról: katt.

Ha létezik még olyan elvetemült, aki még nem like-olt bennünket a Facebookon, az a fenti linken legyen szíves és aktivizálja magát. Itt folyamatosan első kézből értesülhettek a velünk kapcsolatos újdonságokról, már ha nem probléma!

A Bookmarks turné is összeállt mégpedig a következő állomásokkal: (részletekért figyeljétek a honlapot és a már feljebb említett FB linket)

(03.19 Budapest RATM Tribute By Subscribe) – mint neve is mutatja ez még nem Bookmarks-os turnédátum, de azért végre kiviselkedhetnénk magunkat Rage-es keretek között is mielőtt hozzálátunk új dalaink arcotokba nyomásához
04.08 Debrecen
04.09 (Keszthelyiek figyelem!) Keszthely
04.15 Tatabánya
04.16 Nyíregyháza
04.20 Szeged (gyengébbek kedvéért még egyszer: Szeged!)
04.22 Budapest
04.23 Veszprém
04.29 Kecskemét (igen, bizony! Kecskemét)
04.30 Dunaújváros
05.06 Szolnok
05.07 Pécs
05.13 Miskolc (velük még tárgyalunk…)
05.14 Zalaegerszeg
05.20 Dunaszerdahely (SK)
05.21 Zenta (SRB)
06.19 MÜPA (ez nem egy város, hanem egy viszonylag nagyobb méretű berendezés Budapest belterületén, keressetek rá az Interneten!)

Köszönjük a figyelmet! Merüljetek alá a lemezben és találkozzunk egész tavasszal!

Üdv:
Subric

http://www.subscribe.hu/
http://www.myspace.com/subscribe