Sleepless: új dal és helyzetjelentés

Aki már elkalandozott a hazai underground vizein, bizonyára összefutott a székesfehérvári Sleepless zenekar nevével. A koncertezés terén igen aktív, csupán első születésnapját ünneplő zenekar év elejére egy új számmal jelentkezett, és emellé kaptunk egy helyzetjelentést is a srácoktól, amit itt olvashattok:

 

 

„Sziasztok!
Először is köszönetet szeretnénk mondani az elmúlt egy évért! Tavaly ilyenkor léptünk először színpadra és azóta elég sok minden történt velünk: túl vagyunk pár tagcserén, egy csomó koncerten és néhány dalt is rögzítettünk az előző hónapokban.
Szeptember óta úgy néz ki, hogy végre fixálódott a banda összeállítása, Tián csatlakozása után kicsit felpörögtek az események; szeptemberben 2 új dalt rögzítetünk és most ismét egy új dallal jelentkezünk. A szám címe „Time to Wake”, a felvételt Pencs Tominál készítettük (Absent Distance) a lyric videót pedig Tián követte el!
Aki figyelemmel kísérte a Sleepless tevékenységét, annak feltűnhet, hogy eléggé eltértünk attól a vonaltól amit a kezdetekben képviseltünk. Ez a dal az utolsó kis szösszenet az első EP felvétele előtt, amit még az idei évben szeretnénk kihozni. A dalok váza már összeállt, az elkövetkezendő időben azon leszünk, hogy minél hamarabb összerakjuk a komplett dalokat! Zeneileg is ez az új felvétel lesz nagyjából az iránymutató, tematikailag pedig szintén politikai töltetű szövegekre lehet majd számítani.
Idén kénytelenek vagyunk egy kicsit visszavenni a koncertezésből,mivel sajnos nem a legoptimálisabbak manapság a körülmények, ezért nem tudunk mindent bevállalni. Próbálunk a lehető legtöbb helyre eljutni, de sajnos egyre több mindent kell a mérlegre dobnunk egy-egy buli szervezésénél…
A legközelebbi nagy party-t Székesfehérváron, a Fezen Klubban fogjuk tartani, április 21-én a Stay Brutal Fest keretein belül, ahol vendégeink lesznek az élőben először debütáló Absent Distance, a The Sharon Tate, az Eradication, a dunaszerdahelyi Survive the Flood és a viszonylag friss Monster Show in Town.
Várunk mindenkit a koncerteken és reméljük, hogy sokatoknak bejön majd az új dal! Minden jót a Nuskull olvasóinak és kellemes Valentin napot kívánunk Nektek!
Üdv: Sleepless”

Az új szám pedig elsőként itt hallható: