Ronnie Radke és a haverok: rap mixtape készül igazi „sztárparádéval”

Még a múlt hónapban terjedtek el olyan hírek, hogy az igencsak megosztó Falling in Reverse énekese, Ronnie Radke egy új projekten dolgozik, mely más lesz, mint amit az emberek eddig vártak tőle. Az akkor a médiának csöpögtető Andy Biersack (Black Veil Brides) akkor még azt is megjegyezte, hogy esélyes, hogy Danny Worsnop (Asking Alexandria) személyével kiegészülve hárman már egy „supergroupot” alkotnak. Többek között kitért arra, hogy milyen jó zenét írni olyan személyekkel az oldalán, mint Ronnie Radke: „Éppen csak összekoccantunk és elkezdtünk együtt zenét írni… a legizgalmasabb része az egésznek számomra az, hogy nem éppen olyan zenét, amelyet eddig valaha írtam, amelyhez valaha is közöm volt. Ő egyértelműen nagyon tehetséges művészileg és ketten együtt valami egészen döbbenetesen jót sikerült összehoznunk. Danny-vel is együtt dolgozott, és a dal, amelyet együtt csináltak, az egyszerűen csak gyönyörű és király. Tegnap Ronnie és én beszélgettünk egy olyan dologról, amelyen együtt akarunk majd dolgozni…  örülök, hogy részese lehetek ennek olyan emberekkel, akik hasonló gondolkodásúak, mint én.

Ezen kívül hozzátette, hogy mivel ő is és Ronnie is rocksztári tapasztalatokkal bír, ezért könnyen megértik egymást: „Nem mondhatok sokat Ronnie készülő mixtape-jéről. Csak annyit mondhatok, hogy együtt dolgoztunk néhány dolgon… egy újságíró barát nemrég úgy írt le minket, mint egy érme két oldala. Ronnie egyértelműen egy rocksztár és az emberek sok tekintetben néznek fel így rám, mint egy rendkívül impozáns karaktere, az Andy Biersack-ra, aki ott volt a Golden Gods-szon (a Metal Hammer szervezte díjátadó – a szerk.) és ott ordított mindenkire. Ez az a karakter, akivel az emberek azonosulni tudnak velem kapcsolatban. Ugyanebben a tekintetben Ronnie-nak is megvan az a karaktere, amelyhez az emberek hozzá tudják rendelni magukat, akiben hinni tudnak. Ő és én könnyen feltaláljuk magunkat ezen a szinten. Megértjük, hogy milyen lenni olyan karakternek, aki ott van a nyilvánosság szeme előtt emberekkel körülvéve, akik különböző dolgokat hisznek rólad, igazak-e vagy sem.”

A napokban azonban „felgyorsultak” az események a projekt körül, ugyanis Ronnie interjút adott a Loudwire-nak, ahol készségesen válaszolt kérdésekre: „Nos, jelenleg egy mixtape-n dolgozom mindenkivel, akik jelenleg jól futnak a színtéren.” – kezdte Ronnie. „Danny [Worsnop] az Asking Alexandriából, Andy [Biersack] a Black Veil Brides-ból is énekelnek rajta. Az egész rap, de a refréneket mind éneklik. Aztán itt van Jacoby [Shaddix] a Papa Roach-ból. Itt van Deuce és Craig Mabbit [az Escape the Fate-ből] is énekel rajta. Vannak még, minden dalban lesz valaki.” A  mixtape felvételeivel kapcsolatban legjobban Danny-n, illetve az ő teljesítményén lepődött meg a legjobban Ronnie: „Majdnem elkönnyeztem magam, azt akartam, hogy tele legyen érzelemmel, az emberek el lesznek ájulva tőle, amikor meghallják. Őrületesen jó.” A megosztó énekes úgy tervezi, hogy karácsony környékén fog megjelenni az anyag (amelynek egyelőre nincs neve, de még munkacímet sem árult el): „Ingyen fogom a rajongók számára biztosítani a lemezt. Valami újat akartam csinálni a színterünkön, amelyet még senkit sem csinált azelőtt. Senki nem csinált még hasonlót sem. Sosem döbbentem még rá azelőtt, hogy mennyi ember tisztel engem, ameddig meg nem kérdeztem őket erről és nem láttam, hogy mennyien akarták azt, hogy ezt véghezvigyem. Ez nagyon boldoggá tett. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy hány ember jön el rá énekelni és rappelni. Egyszerűen őrületes. De csak lehet karácsony környékén lesz, amikor ki lesz adva.”

Hogy mi volt Danny-n túl a legnagyobb meglepetés számára? Ez talán a mi szerkesztőségünk számára is ugyanaz: „Jacoby. Meg sem kérdeztem. Ő hívott fel és kért meg. Jacoby a Papa Roach-ból. Lesokkolt. Az egyik legjobb ember, akivel valaha beszéltem és mindenki akivel beszéltem ugyanezt mondja róla. Ő egy nagyon igaz és eredeti ember. Csak felhívott én meg csak: Haver, már egy csomó ideje ezt nyomod, nagyon tisztelt vagy és eladtál egy rakás lemezt én lennék ezzel megtisztelve. Köszönöm”. Ekkor pedig azt mondta, hogy David Lee Roth-ra emlékeztetem, ami jó érzésekkel töltött el. Őrületes volt.”

Nektek mi a véleményetek a projektről? Várjátok? Ha igen miért, ha nem miért nem? Gondolataitokat osszátok meg nyugodtan itt a kommentek között, illetve facebookon.