Randy Blythe-t tinédzserek támadták meg Dublinban

12132724_529010097255983_177478653_n[3](Nem, a nevében a „the”-t nem ejtjük.)

Szerencsétlen Lamb of God-frontemberre nagyon rájár a rúd itt Európában. A zenekar még el sem kezdte új lemeze, a VII: Sturm und Drang turnéjának az aktuális itteni körét, mikor ő máris bajba keveredett. A körút első bulija tegnap, november 9-én volt Dublinban, de a zenekar már az előző este megérkezett az ír fővárosba, az énekes pedig úgy gondolta, hódol is egy kicsit hobbijának, a fotózásnak a hotel környékén, de váratlanul tizenéves suhancok támadtak rá az éjszakában – az oldalt látható képet az alábbi történettel együtt töltötte fel a frontember:

„Néha ára is van annak, hogy azt csinálhasd, amit szeretsz. Ez itt a Samuel Beckett híd Dublinban – tegnap éjfél körül elsétáltam a hoteltől egy sarkonyira, hogy lőjek pár fotót. Rögtön azután, hogy ezt a képet megcsináltam, felnéztem és 5 vagy 6 kapucnis melegítős tinédzsert (úgy 16-18 éveseket) láttam magam körül. „Na bassza meg, itt helyzet van” – gondoltam. Megpróbáltam kihátrálni a zsákutcából, ahonnan fotóztam, meg közben őket is szemmel tartani, de amikor az egyik kölyök balról utolért, BAMM – valamelyik másik hátulról leütött egy bottal, vagy valamivel. Egy pillanatra csillagokat is láttam, aztán autódudálást hallottam, ahogy egy taxi közelített a feléjük. Mint a világ gyávái és gyengéi általában, ezek is túlerőben támadtak rám, hátulról, és még csak vissza se tudtam ütni a kis rohadékoknak, mert mire föleszméltem, a taxis miatt szétszéledtek (amúgy bárki is ült benne, kösz!)”

Randynek az új Black Flages sapkája, a szemüvege, az e-cigije és a könyöke bánja a dolgot, de egyébként jól van. Azt írja, jó pár balhés környéket megjárt már a világban, és hülye volt, hogy az utca törvényét elfelejtetve odafigyelt a zavaró manőverre. Dublinnak pedig üzeni, hogy szereti a várost, nem fél legközelebb is visszatérni, de hozzáteszi, hogy az ilyen vadállat kölyköket meg kasztráltatni kéne, mert legközelebb lehet, hogy valaki olyanra mennek rá puszta szórakozásból, aki nem olyan keményfejű, mint ő. Hát, igen.

A Lamb of God másnapi koncertje némi fejfájással ugyan, de zavartalanul ment le. Az érdeklődők november 26-án Bécsben is elkaphatják a bandát a Children of Bodom és a Sylosis társaságában.