NSKxPIT: holnap indul a szavazás!

Ahogy legutóbb is felhívtuk rá a figyelmeteket, idén is két helyet tudunk biztosítani a Rockmaratonos sátrunkba olyan módon, hogy az egyik jelöltet a közönség, a másikat a szerkesztőségünk választja ki: ez utóbbira majd a válogatáslemezünk ad lehetőséget, ám még ezt megelőzően ismét elindítunk egy Facebook-szavazást a holnapi nap folyamán, ahol egy hetetek lesz szavazni a jelölt zenekarokra. Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert a lista elvileg nyitott lesz, így hiába ad hozzá bárki bármilyen nevet, mi csak az alább látható zenekarok melletti voksokat fogjuk figyelembe venni, hiszen mindenkinek volt épp elég ideje leadni a jelentkezését. További kapcsolódó hír, hogy végül idén is megnyitjuk az este hattól kezdődő idősávot, így az eddigi bejelentéseinken túl további 25 zenekar fogja majd bemozgatni a ‘Pitet június 24. és 29. között. Ezek közül pedig az egyik fellépő helyét a következő bandák egyike érdemelheti ki:

A Plateful of Joy * All Falls Down * Anchorless Bodies * Anderson Pose * Awaken Prometheus * Behind My Mind * dASH * Dead By Tomorrow * Deepest EmptinessDirt Not Buried * Dryvia * Early Morning Vision * Frantic * Have No Clue * Let The Water Rise * Mors Invictus * Nice One BabeOmega Diatribe * Orion Dawn * Pigs Might Fly * Project for a Better Dream * Replace My Heart * Scage * Shapes of Distortion * Show Your Otherside * The Citadel * The Palindrome Sequence * The Worst In Me * Visioned Frailty * Wake On Burial

A szavazás holnap veszi kezdetét a Facebook-oldalunkon, és egy hétig, február 25-ig fog tartani, amikor 23:59-kor le is zárjuk azt. A fentiek közül legtöbb szavazatot kapó bandának pedig felajánlunk egy helyet a sátrunkban.