NIN és Manson tribute

Március 21-én Szegeden, március 24-én pedig Pesten szerepel két, hazájában már hírhedt olasz zenekar, a Posthuman és a The Spiral. Mindkét csapat különlegessége, hogy tribute bandákról van szó: a Posthuman Marilyn Manson, a Spiral pedig Nine Inch Nails számokat ad elő. A koncertek mellett a Negative Art, az LD50.hu és a gothic.hu DJ-szettjei, filmvetítések és performance teszik teljessé a programot.

A március 21-ei estnek a Szegedi JATE Klub ad otthont, ahol 18.00 órakor kezdődik a mulatság. A két koncert után a Nagyteremben Zero, Damage, NINth és Fraser pörgeti majd a lemezeket az LD50 elektro-industrial-breakbeat-goa partyján, a kisteremben pedig a legjobb dark-gothic-metal nóták lesznek terítéken, Gelka, Krisztián és Jocó közreműködésével. A programot a Puppetmaster performance, továbbá horrormozi egészíti majd ki.

Néhány nappal később Budapesten is bemutatkozik a két itáliai-tribute zenekar, március 24-én a Blue Helben. Az élőzenés program után az LD50 csapata: Bence, Skin, Liquid, Hatemachina és Sis tolja majd az alkalomhoz illő jobbnál jobb zenéket, egészen hajnalig.

Tudnivalók a koncertekről
in.DUST
2006. március 21., kedd 18.00 óra
Szeged, JATE Klub
The Spiral, Posthuman koncertek
Afterparty:
Nagyterem: elektro-industrial-break-beat-goa: Zero, Damage, NINth, Hatemachina, Fraser
Kisterem: dark-gothic-metal club: Gelka (gothic.hu), Krisztián (Gyáriprai Romantika), Jocó (Szeged)
Performance: Puppetmaster. Horrormozi a Fangoria horrormagazin támogatásával
Belépő: 1000 Ft, SZTE hallgatóknak 800 Ft.

Sonik.003 – NIN & Marilyn Manson Tribute Night
2006. március 24., péntek 21.00 óra
Budapest, Blue Hell (ex-Kék Yuk, III. Fényes Adolf u. 28.)
The Spiral, Posthuman koncertek
Afterparty: Bence, Skin, Liquid, Sis, Hatemachina
Belépő: 1200 Ft.