Mi lesz veled Counterparts? – 9 év után kilépett a zenekar alapítógitárosa!

11236153_10153020116426989_3574822709029383459_n

„Mindenféle harag nélkül azért írom le most ezeket a sorokat, hogy bejelentsem távozásomat a Counterparts-ból. Nem fogok többet együtt játszani, írni és turnézni a zenekarral. Mindent beletettem ebbe a bandába az elmúlt 9 évben az életemből és most eljött az ideje annak, hogy egy új utat kezdjek. Így lesz a legjobb.

Mindent elértem, sőt többet is a zeném, utazásaim és a tapasztalatim által a Counterparts-ban. Köszönöm mindenkinek a támogatását, aki csak engem támogatott vagy az egész zenekart. Köszönöm, hogy kifejezhettem magam a zene által, sőt ennél szélesebb spektrumban, amit elképzelni sem tudtam volna. Nagy köszönet a srácoknak a Counterparts-ban, a családomnak, a barátaimnak és a barátnőmnek. Köszönöm, hogy lehetővé tettétek ezt számomra. 

Mindezek mellett nem fogom befejezni a zeneírást. Csak itt az ideje, hogy hátrahagyjam azt a projektet, amit 15 évesen kezdtem el. A Counterparts folytatni fogja nélkülem, szóval támogassátok őket továbbra is, és menjetek el a bulijaikra.” – mondta el a következőket Jesse a hivatalos facebook oldalán.

Ezzel már a második alapítógitárosa is távozott a Counterparts-nak a bandából, de ezúttal kb. a zenekar agya hagyta ott a csapatot, Jesse Doreen volt az, aki az olyan Counterparts-himnuszokat is megírta, mint a The Disconnect vagy a Witness, de kb. a zenekar eddigi legtöbb dalát ő jegyezte, de főleg a jobbakat. A zenekar hivatalos facebook oldalára is ezt kiírta, de onnan törlésre került, hamarosan hivatalos bejelentés is érkezni fog. Viszlát Jesse, a legjobbakat!