Megújultunk!

„Újra itt van, újra itt van a nagy csapat” – énekelhetnénk, de nem tesszük. Helyette inkább egy rövid bevezetővel megnyitnám az új Nuskullt.

Először is azt hiszem, egy kis magyarázattal tartozunk. Amikor beharangoztuk az új verziót, még nem sejtettük, hogy ilyen nehéz lesz kivitelezni. Először a Drupal nevű rendszernek szavaztunk bizalmat, de Murphy itt is közbeszólt – valami mindig tropára ment, így majd 4 hónap után úgy döntöttünk, Georgy saját fejlesztésű rendszerét alakítjuk át, hogy az új Nuskullt hajtsa.

A végeredményt itt láthatjátok és reméljük, elnyeri a tetszéseteket! Az újdonságokról is szólnék pár szót, elvégre erről szólt a szünet ;)

Először is, ami talán a legfontosabb, hogy sokkal gyorsabb lett az oldal, így nem kell 15-20 másodpercet várni a főoldalra. Második, hogy az oldal sokkal felhasználóbarátabb lett, hiszen egybe lett véve a fórum és az oldal, így nem kell külön regisztrálni, mindenki kapott egy saját profil oldalt, használhattok avatarokat, sőt, regisztrálhatjátok a saját bandátokat is, vagy épp a kedvenceiteket a banda adatbázisba! Ezen felül belső levelezési rendszer könnyíti meg az egymás közti kommunikációt.

Új továbbá a szavazás, Cerbenkoc kolléga szentélye, a galéria, illetve az eseménynaptár, ahol mindig láthatjátok a közeljövő fontosabb eseményeit!

Ohh, sajnálatos módon a régi adatbázis teljesen használhatatlan lett, így a régi cikkeket ne keressétek nálunk, ezt később valahogy igyekszünk pótolni. Ennek egyenes következménye, hogy a regisztráltak listája is törlődött, így kéretik újra regisztrálni.

Nos, ennyi duma elég is lesz, irány az oldal! Kellemes böngészést kíván a NSK csapat ;)