Májusban érkezik az At the Drive-in visszatérő lemeze, itt egy újabb dal

atthedriveinpromo

Az At the Drive-in ezredforduló utáni történetét viszonylag egyszerű összefoglalni: 2000-ben a Relationship of Command lemezzel kiadták a poszt-hardcore egyik legnagyobb alapművét, a következő évben feloszlottak, 2012-ben összeálltak egy reunion turnéra, ami után megint szétszéledtek, majd végül 2016-ban találtak egymásra ismét (ekkor már Jim Ward alapító gitáros nélkül), hogy tizenhat év után végre nekiálljanak összerakni a negyedik nagylemezüket. Az anyagról tavaly decemberben jelent meg az első már hallottunk egy dalt, most pedig itt egy újabb szám, ami mellé kiderült az album címe és megjelenési dátuma is.

A negyedik At the Drive-in-lemez in·ter a·li·a címmel (latinul „többek között), május 5-én fog megjelenni a Rise Records gondozásában. A hollywoodi Sound Factory stúdióban felvett anyagon a következő dalok lesznek hallhatók:

atthedriveininter

  1. No Wolf Like the Present
  2. Continuum
  3. Tilting at the Univendor
  4. Governed by Contagions
  5. Pendulum in a Peasant Dress
  6. Incurably Innocent
  7. Call Broken Arrow
  8. Holtzclaw
  9. Torrentially Cutshaw
  10. Ghost-tape No. 9
  11. Hostage Stamps

A már ismert Governed by Contagions után most az Incurably Innocent mutatkozik be, ami Cedric Bixler-Zavala énekes szerint „egy dal a szexuális erőszakról és arról, amikor az ember végre fel tud szólalni.”