Korn koncert dvd

Live On The Other Side címmel hamarosan új Korn dvd jelenik meg, újra egy élő felvételt tartalmaz majd. A lemezt a tavaly novemberi New Yorkban tartott koncerten rögzítették, amit újfent a Hammerstein Ballroomban tartottak – csak úgy, mint a 2002-ben megjelent Live! dvd anyagát is.

Hasonlóképp újra lesz egy országos „release fesztivál”, amikor is egy időben körübelül 70 színházban adják le a koncert tartalmát Amerika-szerte június 19-én.

„Nagyjából csak a csupasz fellépés, amit akkor ejtettünk amikor a lemez (See you on the other side, kritika) kijött.” – mondta Jonathan Davis, a banda frontembere. „Afféle bemutató buli. Londonból repültünk oda egy kupac MTV nyertessel a világ minden országából és lenyomtuk ezt a király bulit.

Van itt minden, interjúk velünk, a repülőgépen tartott kis mini-buli (!), maga a koncert és egy rahedli extra. Igazán remek DVD lett!”

A DVD június 20-án jelenik meg, hazai árról nincs információnk. A lemezről addig is kaphattok egy kis előzetest ide kattintva egy e-card képében.

Nem mellékesen a Korn hazánkban is fellép június 27-én a Petőfi Csarnokban, 8900,-os jegyár mellett. Emellett Amerikában újra felélesztik a Family Values turnét, a Stone Sour, Deftones, Flyleaf és a japán Dir En Grey kíséretében.

További érdekesség, hogy a nemrégiben indult európai turnén az első három állomáson nem az ex-Otep gitáros, Rob Patterson játszott a banda mellett (vagy mögött), hanem a Fear Factory volt gitárosa és a banda jóbarátja, Christian Olde Wolbers.