Ismét Budapestre jön a Death (DTA)

Április 6-án újra Budapesten, ezúttal a Barba Negra klubban játszik a Death (DTA), a néhai Chuck Schuldiner és Death nevű zenekarának emléke és munkássága előtt tisztelgő all-star megmozdulás. A jövő tavaszi, European Thought Patterns névre keresztelt (és ennek megfelelően főleg az 1993-as Individual Thought Patterns lemezre épülő) turnén a death metal atyjaként tisztelt énekes/gitáros egykori zenésztársai közül Steve DiGiorgio (basszus), Gene Hoglan (dob) és Bobby Koelble (gitár) lesznek jelen, a frontember szerepét pedig Max Phelps (Cynic) tölti majd be.

A Death-ünnep előtt fellép a német prog-death nagyágyú Obscura is, akik a februárban megjelenő negyedik lemezüket fogják bemutatni. A bandavezér Steffen Kummerer többször is játszott már a Death (DTA) kötelékében is, szóval több, mint valószínű, hogy ezúttal is kiveszi majd a részét a tisztelgésből.

A koncert facebook eseménye

És ha netán bárki előtt ismeretlen lenne a Death munkássága, álljon most itt az említett Individual Thought Patterns album, plusz egy részlet a tavalyi Barba Negra Track-es buliból.