Ilyen volt, amikor a Disturbed és Jacoby Shaddix (Papa Roach) feldolgozta a Killing In The Name-t

maxresdefault

Jacoby Shaddix, a Papa Roach frontembere az elmúlt hétvégén csatlakozott a színpadon a Disturbed zenekarhoz a Rock On The Range fesztiválon az ohiói Columbusban, hogy közösen előadják a Rage Against the Machine örök életű slágerét, a Killing in the Name-et.

A Disturbed egyébként mostanában nagyon sok feldolgozást játszott a koncertjein, pl. Simon & Garfunkel nagy slágerét, a „The Sound of Silence”-t, a Genesis „Land of Confusion” című dalát, valamint egy érdekesebb medley-t a szetjeik végén, amelyben megszólal a Nine Inch Nails-től a „Closer”, a U2-tól „I Still Haven’t Found What I’m Looking For”,  The Who-tól pedig a „Baba O’Riley”, valamint természetesen a „Killing in the Name”, amelyet imádnak játszani, hisz nem titkolt dolog, hogy a Disturbed-tagok egyik kedvenc bandája a Rage Against the Machine.

„Úgy gondoltam, hogy jó móka lenne, ha fognánk néhány nagyobb dalt, klasszikusokat, és felmennénk velük a színpadra és jól éreznénk magukat velük pár pillanatig, miközben tisztelegnénk néhány zenekar előtt, amelyeknek a rajongóik vagyunk.” – mondta el Dan Donegan, a Disturbed gitárosa a Billboardnak. Ennek az eredménye is egyben a Killing in the Name feldolgozása, amelyet, mint már említettük, a korábbi pár hónapban is gyakran játszották, csak most megtörtént egy olyan egyedibb eset is, hogy Jacoby is csatlakozott a bandához. Íme HD minőségben a közös előadás: