ILL NINO ELMARAD

Sajnálatos sportbaleset folytán a sokak által várt nu metal zenekar, az Ill Nino lemondta teljes európai turnéját, így a Sziget Nagyszínpadára tervezett koncertjét is. Az Ill Nino helyett a holland Green Lizard mutatkozik be augusztus 10-én.

A Green Lizard az eredeti, Rockinform színpadra tervezett augusztus 9-ei koncertjét is megtartja, így a holland srácok kétszer lépnek majd fel a Szigeten. A fesztivál látogatóit egy exkluzív, a Gatheringgel közös CD-vel is meglepik, amiből 5000 darabot osztanak majd szét.

FRISS: A hivatalos közlemény most futott be:

„A múlt héten elszenvedett sportbaleset miatt az Ill Nino lemondani kényszerült a teljes európai turnéját, így köztük a SZIGET fesztiválos fellépését is. A zenekar hivatalos közleménye szerint Danny Couto, az Ill Nino ütőse – aki a zenélés mellett aktív sportoló – szerdán egy skateboard-versenyen rosszul esett és csuklótörést szenvedett. Az Ill Nino jó családként nem kíván Danny nélkül turnézni, ezért rövid mérlegelés után úgy döntött, hogy teljes európai turnéját egy későbbi időpontra teszi át. Helyüket a Nagyszínpadon a holland Green Lizard veszi majd át.”