Hétköznapi hardcore-hangoskodások a Dürerben

A Don Gatto zenekar hívta fel szíves figyelmünket arra, hogy rögtön a hét elején kétnapos hardcore- és metálbanzáj szerveződik a Dürerben. Ezzel kapcsolatban szépen le is írtak minden fontosabb tudnivalót a maguk lényegre törő stílusában, amit ezennel meg is osztanánk veletek:

Azért jó pestinek lenni, mert az ember hétköznap is el tud menni mindenféle rockkoncertekre a Dürer Kertbe, hogy aztán másnap gyufával kelljen kitámasztania a szemhéját a munkahelyén.

Április 11-én kedden a Dirty Dawn nyitja az estet egy kis baranyai bicskás punkkal, aztán jön a cseh Crippled Fingers, akik jófajta rumcájsz hardcore-ral örvendeztetik meg a publikumot. Az i-re a pontot a mexikói avokádócsempészekből alakult Beneath The Horror beatdown-különítmény teszi majd fel.

Másnap – április 12-ről beszélünk ugye – a győri Pass On Hope kezd. Masszív groove-ok, waldmanni szigor. A How to Fall Asleep unatkozó svájci óragyárosok metálzenekara, nem mellékesen pedig ott dobol a Halász Peti, aki Magyarország legkeményebb virágkötője volt – egészen addig, amíg nem disszidált egy helvét nő miatt. Az est harmadik fellépője a HangSúly zenei díjon „Az év koncertzenekara” kategóriában nyertes Don Gatto lesz, akik előreláthatólag nem nyugdíjasban adják majd elő a két és fél perces háromhangosokat.

Tánc, muzsika, Dürer Kert – tartson velünk Ön is!

A jegyár keddre 1500, szerdára 1000 forintot kóstál, de 2000-ért kétnapos belépők is vannak.