Heti klipözön!

Május második hete arányaiban több klipet termelt ki, mint az egész hónap, így most ömletsztve bemutatnák pár, eddig általunk nem méltatott friss videót, nehogy valaki lemaradjon valamiről:

A Fake Figures neve könnyen lehet, hogy nem mindenki számára cseng ismerősen, ugyanis egy aránylag új keletű tömörülésről van szó, ami olyan tagokat fogalal magába, mint: Rus Martin (Hotwire), Travis Miguel (Atreyu), Heather Baker (The Iron Maidens), J Po (Nightfall) és Bob Bradley (Scars of Tomorrow). A csapat önmagát egyébként olyan zenekarokhoz hasonlítja, mint az Every Time I Die, a Deftones vagy az Avenged Sevenfold. A tegnapi nap folyamán pedig megérkezett első klipjük is, a nemrég megjelent EP (Hail The Sycophants) Something Deadly c. dalához. A rendezés DJay Brawner érdeme.

A svéd black metal színtér megkerülhetetlen alapbandája, a Marduk az utóbbi években korábbi gyakorlatától eltérően egy igen erős és magabiztos felállással kíván újra a köztudatba kerülni, így a egyházzal és a keresztény értékekkel élesen szembehelyezkedő fomráció az alábbiakban meg is jelentette elős videóklipjét a június ötödöikén érkező új nagylemezéhez, a Serpent Sermonhoz. A Håkan Sjödin által rendezett klip a Souls For Belial c. dalhoz készült:

A sludge kedvelői számára biztos, hogy nem ismeretlen név a legendás 16. A Relapse Records égisze alá tartozó zenekar a minap rukkolt elő legújabb klipjével, a Her Little Accident c. vaodnatúj dalához. A Deep Cuts from Dark Clouds c. nagylemez egy szűk hónapja jelent meg. A klip Tyson Montrucchio munkája.