Grindrise Fesztivál: nyerj ajándékcsomagot!

Közeleg a hatodik Grindrise fesztivál, ahol a magyar underground metal/hardcore/punk mezőny jeles képviselői (The Southern Oracle, Till We Drop, The Sharon Tate, Aetrigan), és egy friss reménység – Téveszme – mellett a Budapestre szinte hazajáró Washington DC-beli Darkest Hour veszi birtokba a Dürer Kert színpadát 2011. november 11-én, pénteken. Az esemény már csak azért is rangos, mivel a Grindesign és a Grindrise Clothing mögött álló Borbás Róbert munkáiból tekinthető meg délután egy kiállítás. Robi a nemzetközi metal-élet egyik legkeresettebb designerévé nőtte ki magát az elmúlt évben, grafikái olyan zenekarok pólóin köszönnek vissza, mint az All That Remains, a Killswitch Engage vagy a Caliban. Az estet szervező Skalar Music, a fellépő zenekarok, valamint a Grindrise Clothing jóvoltából pedig a következő nyereményeket lehet nyerni:
_
1 db The Southern Oracle csomag:
Grindrise Fest VI. koncertjegy + The Southern Oracle „Hellwakening” Deluxe edition CD + The Southern Oracle „Machete” póló;
1 db Till We Drop csomag:
Grindrise Fest VI. koncertjegy + Till We Drop „The Summer Triangle” CD + Till We Drop „Drunkenstein European Invasion 2011” póló;
1 db The Sharon Tate csomag:
Grindrise Fest VI. koncertjegy + The Sharon Tate „Cube” CD + The Sharon Tate „TST Symbol” póló
1 db Grindrise csomag:
Grindrise Fest VI. koncertjegy + Grindesign „Blind Witness” számozott és aláírt print + Grindrise Clothing „Death Metal Shindig” póló.
_
A játékszabályok egyszerűek. Lájkold az Ascension 46 oldalát a Facebookon, majd ott a falra írd fel, hogy melyik csomagot szeretnéd megnyerni. A sorsolást csütörtök este 8-kor lesz esedékes, és négy nyertes kerül kihirdetésre, akik ingyen tekinthetik meg a koncertet, illetve 1-1 ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak!