Egy paprikaspray miatt evakuálták az Attila milánói koncertjét

attilacops

Az Attila sosem arról volt híres, hogy teljesen átlagos bulikat tolna, például június 7-én Németországban az egyik rajongó folyamatosan a péniszéről ordibált a banda frontemberének, aki felhívta a színpadra, hogy mutassa meg a közönségnek, és a srácban volt annyi kurázsi, hogy fel is ment a színpadra és meg is mutatta. Ezután Fronz nem bírta ki, hogy ne twittelte volna világgá büszkén az eseményeket (twitt #1, #2, #3 és #4). Másnap pedig Olaszországban, egészen pontosan Milánóban fajultak érdekessé a dolgok.

Nagyban tartott a zenekar szetje, amikor meglepő (vagy az Attila-koncerteket ismerve nem is annyira?) módon egy eddig nem azonosított személy paprikaspray-t fújt a levegőbe a koncert közepén, ami persze ki is verte a biztosítékot a közönségben és a zenekarnál is. Végül átmenetileg lefújták a bulit és evakuálni is kellett a klubhelyiséget, míg kellően ki nem tisztult a levegő, majd a banda úgy döntött, hogy az események ellenére csak azért is visszajönnek a színpadra, ha már a rajongók kifizették a pénzt a buliért, és folytatták a koncertet! (Fronz twittje, Chris twittje az esetről).

Íme egy rövid videó az esetről, amelyen az látható, ahogy a paprikaspray miatt köhögő rajongókat evakuálják a klubhelyiségből. A rövid videót a Wage War gitárosa rögzítette: