Design The Skyline: úristen, kirúgták a basszusgitárost!

Az megkérdőjelezhetetlen, hogy a Design The Skyline méltán érdemel ki különös figyelmet a nemzetközi sajtótól, hiszen aktuális bemutatkozó nagylemezük, a Victoryval való szerződésük, valamint az év elején megosztott videoklipjük nem ok nélkül lett a minőségi zenék szerelmeseinek legfontosabb céltáblája, így mindenki ott igyekszik belerúgni a zenekarba, ahol lehet, még ha ebben van is némi túlzás. Ugyanakkor a banda saját magának keresi a bajt, hiszen egyre több megnyilvánulásuk érzékelteti tulajdon éretlenségüket is: ez történt most is, mikor a zenekar 16 éves basszusgitárosát, Ethan White-ot kitette a zenekar, amit egy durva Twitter és Tumblr-háború követett (▲), hiszen a személyes kontaktus és a diszkréció egy ilyen bandában csak akkor számít, ha már Skype-on sem lehet próbát tartani vagy dalt írni. Ethannak összetört a szíve, és ezt nem restellte megosztani a nagyvilággal sem:

„Szóval ezek a seggfejek azért rúgtak ki, mert tizenhat éves vagyok. Keményen dolgoztam ebben a zenekarban, egy csomót vezettem velük csak azért Chicagóba, hogy meglehessen a szerződésünk, végigcsináltam velük két videoklipet, és semmi rosszat nem csináltam. Az első turnénkban is benne voltam. És így dobnak ki.

Nekem semmi sem sikerül ebben az életben, sem az iskola, sem a kapcsolatok, és végül az a banda sem, amibe bekerülve tudtam, hogy ez a zene az életem, és végül szerződést is kaphattunk, amivel egy álom vált valóra, és most mindezt el is vesztettem. Úgy éreztem, végre lehetőséget kapok az élettől, és most mindez elmúlt, mert a zenekarban mindenki kibaszottul szívtelen. Pedig tudják, mennyi szaron vagyok túl, de túl önzők.

Most úgy érzem, hogy semmi értelme élni, hiszen csak egy átlagos segg vagyok, mint aki mindig is voltam, és ez szívás. Pedig nagyon vártam, hogy végre megtapasztaljam, milyen is turnézni, hogy láthassam Európát és egy csomó szép helyet a földön. Nem is tudom leírni, mennyire megráz, és mennyire félek, és mennyire dühös vagyok, szóval ebben a lendületben eltörtem egy tükröt a kezemmel, és vérzek, és hülyének érzem magam. Mi a fasz baj van velem?

Semmi sem megy nekem, és most úgy tűnik, soha nem is fog menni… Úristen, nagyon félek. Basszátok meg! Remélem egyikőtöknek SEM lesznek ilyen problémái az életetekben, és remélem mindnyájatoknak csodálatos és boldog élete lesz, mert senki sem érdemli ezt, de én valami okból adódóan mégis megkapom…”

Brühü. Persze ezt a banda dobosa, John Martian sem hagyhatta szó nélkül, aki hasonló tisztelettel a Twitterén osztotta meg azt, hogy aki azt gondolná, hogy tényleg seggfejek a kirúgás miatt, próbáljanak meg egy ennyire tehetségtelen sráccal zenélni, és utólag hozzátette, hogy nem tud sajnálni egy olyan srácot, akinek egyedül a hírnév és a halál számít. A zenekar egyelőre nem jelentette be, hogy ki áll a búslakodó férfiállat helyére.