Cseberből vederbe? Max Green kilépett az Escape the Fate-ből, na találjátok ki, hogy hová csatlakozott!

A hétvégén jelentette be a basszusgitáros, gyógyult drogfüggő Max „The Ripper” Green, hogy ismét otthagyja az Escape the Fate zenekart, miután pár hónapja visszacsatlakozott abba. A sztorinak viszont itt nincs vége. Mint kiderült, Green nem kívánja abbahagyni a zenekarosdit, csak saját megítélését próbálja méginkább a béka segge alá temetni azzal, hogy cimborájának és egykori zenésztársának, Ronnie „nevadai Győzike” Radke-nak alakulatába, a Falling in Reverse-be csatlakozik! A huligán frontember így nyilatkozott az előző basszusgitáros, Ron Ficarro távozásáról (?) és az új zenésztárs érkezéséről:

„Ron talán a legjobb basszusgitáros volt, akivel valaha együtt játszottam, de ebben a pillanatban most úgy érzem, a legjobb lesz ha külön válunk. Tisztelem és a legjobbakat kívánom neki. Max kilépését az Escape the Fate-ből mintha csak az Isten küldte volna. Nem volt kérdés, hogy felkérjem-e a poszt betöltésére. Szinte egész életemben ismertem őt, ez pedig egy csodás új fejezet kezdete lesz.”

Természetesen Max Green sem hagyta szó nélkül a dolgot:

„Újra együtt dolgozni a régi barátommal, Ronnie Radke-val a zenekarában, a Falling in Reverse-ben pillanatnyilag a legjobb amit tehetek az életemben. Már alig várom a közös fellépéseket, és az új közös élményeket vele és a tesóival!”

A két jómadár egyébként 2004-ben együtt alapította az Escape the Fate zenekart, ahol közösen ilyen, és ehhez hasonló szerzeményeket is sikerült elkövetniük. (Természetesen az új egymásra találásról semmi ilyet nem feltételezünk.)