Country-hangulatot hoz a Stone Sour új klipje

Legutóbbi albumuk, a Hydrograd egyik leglágyabb dalához, a St. Marie-hoz készített klipet a Stone Sour, akik ezúttal country-s terepen gyújtják be a tábortüzet. Corey Taylor így nyilatkozott a banda szokásos rockosabb-metálosabb hangzásától merőben elütő dalról:

Az a szép ebben a dalban, hogy nagyon régóta érett már egy ilyen. Nagyon sok mindent írok akusztikus gitáron, aztán kipróbálom elektromoson, hogy vajon működik-e. De mindig is volt egy stílus, amit nem igazán tudtam megmutatni a Stone Sourrel, nevezzük nevén, ez a country-s oldalam. Írtam már ilyen számokat korábban, amiket megpróbáltam kidolgozni a Stone Sourrel, de mindig egy kicsit édeskésebbek lettek, mint amit még be mertünk volna vállalni. De ez a dal egyszerűen nagyon különleges. Jó érzés végre kiélni a bennünk élő Eagles-t. Úgy voltunk vele, hogy „szó sem lehet róla, hogy ezt a dalt nem csináljuk meg.” Nagyon más, mint az eddigi lassabb dolgaink, de egyszerűen nagyon jó érzés volt ebbe is belekóstolni.

A banda április 21-én a Record Store Day keretein belül egy limitált kiadású akusztikus anyaggal jelentkezik, melyet Hydrograd Acoustic Sessions címen lehet majd beszerezni. Június 25-én pedig végre Budapestre jönnek, hogy a Barba Negra Trackben megtartsák első hazai koncertjüket.