Corey Taylor vendégszerepelni fog az új Korn-lemezen!

Corey-Taylor-Munky

A Korn már rengeteg ideje elkezdte felverni a vizet az új lemeze körül, és bizony az apránként adagolt, de rendkívül tudatos promóció most egy új fázisba került, amellett, hogy bejelentették (igen, megint), hogy visszatérnek a gyökerekhez és a legkeményebb lemezüket írták meg már ki tudja mennyi ideje, most James ‘Munky” Shaffer, a zenekar gitárosa bejelentette, hogy a Slipknot-frontember, Corey Taylor is énekelni fog az új Korn-albumon, és a dal, amelyen vendégszerepel instant rajongói kedvenc lesz majd.

A Metal Hammerrel beszélgetve Munky a következőt mondta el: „Corey vendégszerepelni fog az egyik dalban, és ez a szám biztosan rajongói kedvenc lesz, mert nagyon odatette magát. 1-től 10-ig tartó keménységi skálán, ahol a 10 pontos az 1994-es Self-Titled, ez az album egy határozott 9-es.” 

Az egyelőre cím nélküli lemez az év végén fog érkezni, és a Munky szerint egy jól olajozott gépezetként dolgozik a zenekar Brian ‘Head’ Welch 2013-as visszatérése óta, és ez bizony kb. az év egyik legdurvább híre. Munky még azt is hozzátette, hogy mióta Brian visszatért, és elkezdtek riffeket írni és jammelni, azóta úgy érzi, hogy mintha ők lennének jelenleg a Kornak „a yin és a yang”. Kíváncsian várjuk a közös dalt, és ilyen információkat ismerve milyen is lesz az új Korn-album!