Casketgarden: no, mi a pálya?

Casketgarden hírlevél, 2006.augusztus 9.

„Bár nem adtunk hírt magunkról minden apró-cseprő ügy miatt, de azért elég mozgalmas évünk volt eddig. Az Open The Casket, Enter The Garden kedvező visszhangja révén áprilisban eljutottunk például Franciaországba (ottani terjesztőnk az Underclass Music jóvoltából), ahol a Dagoba (In Flames előzenekar) és a Furia mellett léptünk fel a IV. Delirium fesztiválon, és nem dobáltak le minket. Elég hatalmas élmény volt olyan szempontból, hogy hogyan is működik a koncertszervezés arrafelé…
Ha valaki nézegeti az európai metál magazinokat, akkor a német Legacy magazin június/júliusi számában találhatott velünk egy interjút ékes teuton nyelven. A Rock Hard „hangpróbáján” pedig a 28. helyet értük el a 60-ból, ami a zeneipar működését tekintve annyira talán nem rossz eredmény, :) legalábbis mi örültünk neki.
Múlt hónapban felléptünk az osztrák Kaltenbach Open Air-en, ahol olyan isteneink fordultak elő a színpadon, mint a Dismember, vagy az Unleashed. Fantasztikus buli volt, ha kicsit rövid is, és ezúton is köszönjük a közreműködést és a lehetőséget.
A hazai fesztiválok közül, pedig játszottunk már a Stagediving II, az Egri Rockfesztivál és az Undead fesztiválokon – itt pl. a dán Hatesphere volt az előzenekarunk, és a pécsi Rockmaratonon – ott pedig a Finntroll. :) De nem kevésbé volt király a Watch My Dying Days-en a Wackor előtt játszani. Sajnos a Hegyalja Fesztivált a sűrű program és a mocskos anyagiak együttes hatása miatt végül le kellett mondanunk. Elnézést kérünk a közönségtől és a szervezőktől is.
Most pedig következik a Sziget, mégpedig augusztus 15-én a hatalmas Morbid Angel napján délután,16:00 órakor a HammerWorld színpadon játszunk. Mindenkit várunk idén is, azok közül is, akik tavaly majdhogynem megtöltötték a sátrat, és azok is legyenek ott, akik csak bámészkodni akarnak, vagy éppen stírölni Caskepisti seggét.:) Hatalmas hangulat lesz megint!

Az év további része eddig így néz ki:
Aug. 15. Budapest, Sziget Fesztivál HammerWorld Színpad 16:00
Aug. 19. Arló, Tóparti Rock-party
Aug. 25. Budapest Kék Yuk Antiparádé
Szept. 8. Székesfehérvár, FEZEN 2006, Káosz Sátor 18:45
Szept. 22.Pécs, Toxic Music Pub
Okt. 21. Mosonmagyaróvár, EK
Dec. 03. Budapest, Kultiplex +VADER (PL), CENOBITE
Dec. 08. Graz (A) Explosive
Dec. 09. Wien (A) Escape

További részletek a megújult honlapunkon.
Érdemes figyelni a honlapot amúgy, mert azt tervezzük, hogy folyamatosan fel fognak kerülni a további koncertdátumok, és majd a készülő új nóták „live in próbaterem without vocals” verziói is, már ha el tudjuk őket játszani. :) Az első dal a következő lemezre már úgy-ahogy összeállt, szóval pár héten belül talán ki is kerül a honlapra az első ilyen minta. Elöljáróban annyit, hogy igazi „alkoholista death metal” nóta lett (copyright by Hegyi Kolos, Stereochrist).
A kész új lemez csak kb 2007 nyarára várható, de már nem merünk semmit biztosra ígérni a második albumunk fantasztikusan sikerült ütemezése óta :).”