Cannibal Corpse: már zajlanak a felvételek!

A death metal legendának számító Cannibal Corpse elkezdte felvenni tizenkettdik nagylemezét a texasi Sonic Ranch stúdióban Erik Rutan felügyelkete alatt. A csapat hónapokig írta az új anyagot és bár már korábban dolgoztak ebben a stúdióban, illetve a legutóbbi két anyagukat is Rutan mester segítéségvel vették fel, az új nagylemez várhatóan minden eddigi anyagukon túl tesz majd.

Erik Rutan így nilyatkozott: „Nagyon izgatott vagyok, hogy harmadik alkalommal is a Cannibal Corpse-os srácokkal dolgozhatok. Elhatároztuk, hogy lehetőségeinkhez képest a legjobb lemezet fogjuk összehozni közösen, amire meg is van az esély, hiszen mindenki nagyon koncentrál a lemezre és meg kell, hogy mondjam az új anyag elképesztő. Termédek klasszikus, old school ‘Corpse téma egy modern, súlyos, dinamikus és agresszív megközelítésben. Igazi kihívás lesz számomra is az új anyaguk!”

Alex Webster, a zenekar basszusgitárosa pedig a következőt mondta: „Miután hét hónapon át csak az új albumot írtuk és azzal próbáltunk, nagyon örülünk, hogy végre megkezdhettük a felvételeket. Korábbi anyagainkkal nagyon komoly sikereket értünk el, így újfent Erik Rutant kértük fel, hogy bábáskodjon az új album felelett, ahogy azt a korábbi kettő kapcsán is tette. Ám mivel valami újdonságot mindenképp szerettünk volna, ezért most visszatértünk a texasi Sonic Ranch stúdióba, ahol korábban már dolgoztunk. Kíváncsiak vagyunk mi sülhet ki belőle, de szerintünk akár az eddigi legjobb lemezünk is.”