Cadaveres: készül az új lemez

Négy évvel a nagysikerű Mindstream lemezt követően hamarosan napvilágot lát a Cadaveres legújabb nagylemeze DeMoralizer címmel, amiről az alábbiakban olvashattok bővebben a zenekar hivatalos közleményében:

„Szeptember elején megkezdődtek a negyedik CADAVERES lemez felvételei Törökbálinton a SuperSize-ban, Varga Zoltán irányításával. Tíz saját nóta került rögzítésre és egy feldolgozás. A zenekar legizgalmasabb lemeze fog megjelenni DeMoralizer címmel. Néhány dalcím elöljáróban: The butterfly, The chief, The pilgrim, The belief, The question
A november elején megjelenő CD a Metal Hammer mellékleteként lát majd napvilágot, illetve speciális formában beszerezhető lesz a zenekartól is kiegészítve egy DVD-vel, amin stúdiós- és koncert felvételeket talál majd minden megrendelő. Természetesen a dedikált CD és DVD mellé lesz novemberi Hammer egy zenekaros interjúval és egy ajándék gitárpengető is!
A koncertek szempontjából addig is lesz egy másfél hónapos szünet, majd utána legyaluljuk az országot a Watch My Dying és a Don Gatto zenekarok társaságában. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a turné, mert ezekből a zenekarok tagjainak többsége eléggé szereti a sört…”