A Bullet For My Valentine, a Parkway Drive, a Papa Roach és a Billy Talent is ellátogat az idei VOLT Fesztiválra!

Meglepő hírrel rukkolt elő a Valentin nap alkalmából a VOLT Fesztivál szervezőgárdája, ugyanis a július 3. és 6. között megrendezésre kerülő fesztiválon már biztosan fellép az angol Bullet For My Valentine. Az idén új albummal jelentkezett (amelyről hamarosan mi is értekezünk) kvartett mellett a fesztiválra eddig a következő előadókat jelentették be: Example (UK), Jamie Woon (UK), Queens of the Stone Age (USA), Parov Stelar Band (A), Thirty Seconds To Mars (USA), Dj Fresh (UK), Dub FX (AUS), Fritz Kalkbrenner (D), GusGus (ISL), Martin Solveig (F), Sven Väth (D), Hurts (UK). A csapat leszervezésének a hátteréről csak ennyit árultak el a szervezők: „A VOLT idején már messze járnak a fiúk, ezért egy különgépet béreltünk nekik, hogy július 6-án a VOLT-on találkozhassunk velük. Boldog Valentint!” Te ott leszel idén?

FRISSÍTÉS: Idő közben további két olyan név is bejelentésre került, amelyek mellett itt az NSK szerkesztőségében biztosan nem mehetünk el csak úgy szó nélkül. Kikről is van szó? Az egyik a tavaly ősszel sokadjára visszatérő Parkway Drive, akik tavaly jelentették meg negyedik nagylemezüket Atlas címmel, de nevüket már pár évvel korábban a metalcore alapvetéseiként rögzítették, hiszen olyan dalok tartoznak a saját repertoárjukba, mint a Romance Is Dead, Smoke ‘Em If Ya Got ‘Em, Guns for Show, Knives for a Pro, Carrion, Boneyards, Sleepwalker, Karma vagy a Home Is For The Heartless. Álljon most itt  legutóbbi slágerük, a Dark Days:

További nemzetközi sztárként bejelentésre került a legutóbb a Sziget Fesztivál keretin belül hazánkba látogató Papa Roach legénysége is. A Jacoby Shaddix vezette formáció idén jelentette meg hetedik (!) nagylemezét, de maratoni jelenlétük ellenére erejük pont, hogy most tért vissza leginkább, amit a korábbi anyagokat simán háttérbe szorító The Connection tökéletesen alá is támaszt, habár a koncert legerősebb tételeit nyilván az Infest és a Lovehatetragedy slágerei jelentik majd. Addig is álljon itt legutóbbi klipes daluk, a Where Did The Angels Go:

FRISSÍTÉS #2: A Volt Fesztivál egész délután sorolta az idei fellépők sorát, amelyek közül még egy olyan napvilágra került, mely érinti az olvasótáborunkat. A pár hete elmaradt Billy Talent rajongók örülhetnek, ugyanis a kvartett már biztosan visszatér a VOLT fellépőjeként, aminek keretin belül végre idehaza is bemutathatják legutóbbi nagylemezüket. Hogy az A38-on esedékes beígért budapesti pótlást ezt mennyire veszélyezteti azt nem tudjuk, de a legnagyobb rajongók biztosan ott lesznek mindkettőn. Íme a Dead Silence egyik legnagyobb közönség kedvence: