Bekasztlizták Behemoth-ékat! UPDATE: Már képek is napvilágot láttak!

Nergal, a jelenleg is új lemezükkel turnézó Behemoth frontembere nem mindennapi üzenetet tett közzé a zenekar Facebook oldalán. Az énekes szerint az orosz bevándorlási szervek feltartóztatták őket, állítólagos rossz vízumaik miatt. Nergal üzenete így szól:

„A bevándorlási szervek megállítottak minket „rossz vízumaink” miatt. Mikor azt mondtam nekik, hogy egy tapodtat sem mozdulunk a klubtól a Lengyel Nagykövetség megérkezéséig, megfenyegettek, hogy erővel visznek minket el onnan. Betuszkoltak minket egy buszba, 10 egyenruhás társaságában, és a Szövetségi Bevándorlási Szolgálathoz szállítottak. Megpróbáltuk elérni a Lengyel Nagykövetséget Jekateriburgból, de senki nem vette fel a telefont. Ha lehetséges, kérjük továbbítsátok eme üzenetet, ahová csak tudjátok. Talán többórás tárgyalásra számíthatunk. A koncert természetesen elmarad. Az egyetlen célunk jelenleg, hogy biztonságban visszajussunk a hotelbe, majd Lengyelországba. Üdvözlettel, Nergal.”

Később az alábbi megjegyzés is napvilágot látott:

„Úgy néz ki, ez egy szimpla letartóztatás. Hamarosan elveszik a telefonjainkat. Kilenckor lesz egy bírósági tárgyalásunk, majd egy ítélet és talán aztán deportálnak is.”

FRISSÍTÉS:

Időközben életképeket is sikerült szereznünk. Ez történik most épp a Behemoth-tal!