A notórius telefontolvaj és a rejtélyes harapdáló? – a hét legidiótább koncertlátogatói!

A koncertekre mindig is jártak hülyék, mióta világ a világ. Ezeket az „ünneprontókat” pedig gyakran csak egy hajszál választja el a közönséges bűnözőktől, vagy a beszámíthatatlan agresszoroktól. Úgy látszik ezen zavaró tényezők mennyiségében hálistennek abszolút nem a hazai koncertlátogatók viszik a prímet.

Egy harmincéves román férfi például 14 év börtönt kapott most azért, mert 27(!!!) mobiltelefont tulajdonított el egyetlen Limp Bizkit koncert alatt az Egyesült Királyságban! A szajrét nemes egyszerűséggel egy szatyorban gyűjtötte össze, majd minden további nélkül távozott a rendezvényről. A telefonnal telitömött zacsit a rendőrség érintetlenül meg is találta a lakásában. A hatóságok szerint a bűncselekmény szervezett volt, és szinte egészen biztos, hogy nem egy ember követte el, a férfi védőügyvédje viszont ‘akut pszihotikus zavarral’ magyarázta védence tettét. Nem sokkal később az is kiderült, hogy ugyanez az úr volt az a rejtélyes zsebtolvaj, aki a tavalyi Reading fesztiválon szintén több mobileszköz eltűnéséért volt felelős, szóval beteges visszaesőről van szó.

Akik leszólták az Arctic Monkeys VOLT Fesztiválos fellépését az idén, azok most inkább örüljenek, hogy nem találkoztak Sopronban a rejtélyes harapdálóval. Hogy kivel? Ja igen, a Lollapaloozán egy nagyobb darab, sötét bőrű fiatalember minden előzmény nélkül, rozsomák módjára támadt rá egy fiatal társaságra. Az egyik érintett srác beszámolója szerint a koncerten felhőtlen volt a hangulat, egészen addig míg a támadó minden figyelmeztetés nélkül el nem kezdte lökdösni, majd harapdálni egyikőjüket. A harapdálót nem érdekelte, hogy többször is fejbekólintották, a fiú állítása szerint olyan szívós volt mint egy ketrecharcos, majd mikor sikerült leválasztani barátjukról, akkor az ő karját vette célba fogával, mellyel több súlyos sebet is ejtett. A valószínűleg tudatmódosító szerek hatása alatt álló zombi egy idő után megunta, hogy már többen is teljes erőből püfölik, majd mint aki jól végezte dolgát, szimplán elsétált. Azóta sincs meg.

xTBwH6B