A Killswitch Engage gitárosa kiment a pulthoz felesezni… koncert közben

adamD-whiskey

Vannak azok a helyzetek, amikor felettébb büszke vagyok arra, hogy Adam Dutkiewicz a druszám. Ezek általában azok a helyzetek, amikor a Killswitch Engage gitárosa valami égbe kiáltó marhaságot művel. Mint most.

Adam D ugyanis a banda aktuális turnéjának egyik texasi buliján fogta magát, és kiment a pulthoz meginni egy whiskey-t – koncert közben. Mármint nem a ráadás előtti szünet idején, még csak nem is két dal között, hanem konkrétan a The End of Heartache alatt. Gitározás közben. A hangszerrel a nyakában. Le a színpadról, el a terem végében lévő pultig, ahol kikért egy felest, lehúzta, majd vígan cirkált tovább a nézőtéren riffelés közben, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nyilván a mutatványról videó is készült, alább lehet nézni.

A gitáros egyébként tavaly is művelt már hasonlót, akkor egy San Franciscó-i bulin ment le sörözni a Machine Head-főnök Robb Flynn-nel, de ezt a trükköt akárhányszor elsüti, akkor sem fogunk tudni mást mondani rá, mint hogy „hát ez hülye!”

A Killswitch nem mellesleg az épp zajló turné közben is dolgozik a következő lemezén, ami Jesse Leach énekes szerint 6-7 hónapon belül ki is jöhet.