A Hopelesss Records-család tagja lett a Sum 41 – 5 év után új lemez!

sum41_2016head

Épphogy csak a napokban emlékeztük meg róla, hogy 15 éves lett az All Killer, No Filler, erre szinte a Nuskull Magazinnal összhangban a Sum 41 is észrevetette magát a sajtóban, nem is kis dologgal: a zenekar a Hopeless Records-hoz igazolt! Az elmúlt 2-3 évben szinte óriáskiadóvá növő kiadó jelenleg tényleg hatalmas nevekkel rendelkezik, a teljesség igénye nélkül: Enter Shikari, Neck Deep, All Time Low, Yellowcard, New Found Glory, The Used, Taking Back Sunday, The Wonder Years, Emarosa és még sorolhatnánk az olyan épp felfutó bandák mellett, mint a Moose Blood, a Trash Boat, a Trophy Eyes, a Roam vagy a Milk Teeth.

Deryck a következőket mondta el: „Hihetetlen belegondolni, hogy 20 éve alapítottuk ezt a zenekart, és hogy milyen sok minden történt, és milyen gyorsan történt minden. Ha visszatekintek, akkor minden olyan közelinek tűnik. Ez jó dolog, mert úgy érződik, hogy van még mit tenni, és pont azért vagyok izgatott egy új album miatt, amit a Hopeless Records-al jelentetnénk meg.”

Hamarosan mindent megtudhattok az új anyagról, a szerződés aláírását követően fel fognak gyorsulni az események, és meg fogjátok tudni az albumcímet és az első single-t is.